Logo

StrongFirst Kettlebell

Be what you choose to be, but be StrongFirst!!
Norges eneste StrongFirst sertifiserte senter.


Det fins mange måter å jakte på den perfekte kroppen, god helse og et langt liv. I StrongFirst jakter vi på den meste effektive treningen for å bygge opp en sterk kropp du kan leve med i mange år. Her er ikke jaget etter max reps, så mange runder eller så ekstreme økter tilstede. StrongFirst`s filosofi er å bygge opp en sterk kropp først, alle andre skills følger fra dette. I denne jakten benyttes bla.a kettlebells.

Image

Vår bruk av kettlebells skiller seg fra måten andre instruktører på senter i Bodø bruker det. Da de fleste er trent i "konkuransesystemet" GS sport, er StrongFirst et program utelukkende for fysisk trening. Uavhengig av om du er en soldat, en idrettsutøver eller en kontoransatt så vil du finne trening i StrongFirst vil utfordre deg.

Viktige elementer er svært grundig fokus på teknikk, både med kettlebells og kroppsvektsøvelser. Vi legger mye fokus på å utvikle helheten i kroppen, og jobber på styrke og mobilitet i hver time. StrongFirst passer hånd i hanske med Groud Force Method. Kombinasjonen Ground Force Method og Strong First kettlebells er utmerket trening for rehabilitering og styrkeoppbygging for utrente.

Strong First Kettlebell kan du trene ved PT timer.
Kontakt patrick@bbgym.no for å komme igang!

 


Ta en tur innom og bli Strong First. Les mer om Strong First, som er verdens største og mest seriøse KB organisasjon for fysisk fostring, på StrongFirst.com

Image