Logo

Ground Force Method

Ground Force Method er det perfekte treningssystemet uten risiko for skader. Trenger du et utgangspunkt for å begynne å trene, eller har du vært skadet? Ground Force Method er et unikt tilbud kun BBGym i Bodø tilbyr.

Ground Force Method er et integrert bevegelsessystem hvor målet er bedre bevegelser, basert på primale og primitive bevegelsesmønster vi behersket når vi var barn. Husker du hvordan det var når du uten smerte kunne leke, løpe, drive med idrett, kaste stener eller klatre i tre? Husker du når bevegelse var artig, behagelig og du kunne føle flyten?

Image


Groud Force Method kan sees på som fysioterapi satt i et system med øvelser og leker. Her forebygger og behandler vi i en treningsøkt. Trening skal ikke bare være oppbyggende, men bør også forbygge belastningslidelser vi utsettes for i hverdagslivet. Primal Moves mål er å gjøre forandringer gjennom lekne, vakre og gjennomtenkte bevegelser. Gjennom bedre bevegelser vil du lettere verdsette alt du liker å gjøre i livet. Vi vil vise deg det potensiale vi alle har i oss.

Ground Force Metod Fundamentals er vår basic level program, som vi senere kan bruke som oppvarming eller et eget program i seg selv.
Ground Force Method Level 2 er vårt komplette fitnessssytem hvor vi bruker partner driller, leker og enkle redskaper for å forbedre styrke og utholdenhet.
Ground Force Method Velocity er for de som vil lære å løpe trygt og riktig, enten barfot eller lavprofilsko.
Gorund Force Method Kids er avdeling for de menneskelige valpene, lek, koordinasjon og moro er nøkkelordene.

Image

I Ground Force Method integrerer vi 3 store filosofier innen fysisk trening:
  1. - Flow concept fra Professor Mihaly Csikszentmihalyi
  2. - Dr. Istvan Balyi's model about the effects of early specialization in sport.
  3. - Functional Movement System utviklet av Lee Burton og Gray Cook.

Our goal is to move better through the unique mixture of unloaded and loaded mobility exercises, strength and endurance practice, while aiming to better movement at all time.
Image
Movement should be FUNdamental

Mer bevegelser er ikke bedre. Sterkere bevegelser er ikke bedre. Raskere bevegelser er ikke bedre. Bedre bevegelser er bedre, og vårt mål er å bevege oss sterkere, mer og raskere når vi har mestret å bevege oss bedre.

Image
  Ground Force Method level 2 gir mer ufordrende partnerøvelser

Primal Move er utviklet av Peter Lakatos fra Ungarn. Han holder svært høye grader i Strong First, Krav Maga Global, FMS m.m. Vi vil også uttrykke vår dypeste respekt og takknemmelighet til de følgende "giganter", som vi har lært masse fra de siste årene: Mr. Eyal Yanilov, Mr. Pavel Tsatsouline, Mr. John Ducane, Dr. Gray Cook, Dr. Lee Burton, Mr. Brett Jones, Dr Eric Cobb and Professor Alvaro Romano.