Logo

CrossFit

På tide med livsstilsendring?
Vi hjelper deg med både trening, vektnedgang og riktig kosthold for akkurat deg!


CrossFit er en effektiv treningsform som både trener styrke, utholdenhet og allsidighet.
CrossFit er laget for å benyttes av alle, uansett alder, vekt, form, kjønn eller yrke. Vi skalerer vekt og intensitet slik at ALLE kan være med på timene våre!
Image

Vårt program utvikler funksjonell fitness som er designet for å være bred, generell og inkluderende. Vår spesialitet er at vi ikke spesialiserer, men trener allsidig og utfordrende.

I CrossFit vil du både trene styrketrening og utholdenhet i samme treningsøkter. Det sparer deg tid og treningen blir mer effektiv. En CrossFit treningsøkt varer i en time totalt.

I tillegg er det svært varierte og utfordrende treninger. I CrossFit gruppetimer blir du ledet gjennom en treningsøkt utviklet for å være mest mulig effektiv for å komme i god form, under kyndig veiledning av godkjente trenere fra CrossFit.


Hvordan komme igang?

Du bestiller deg en "No Sweat Intro". Dette er en gratis konsultasjon der vi vil bli kjent med deg og dine mål med treningen. Vi ønsker å hjelpe deg mest mulig for å nå disse målene. Under konsulasjonen finner vi ut hvilken start som passer best for deg!
Konsultasjonen tar mellom 10- 20 minutter.

Alle som ønske å trene CrossFit på våre gruppetimer får nå en unik mulighet til et skreddersydd program med en av våre Personlige trenere. Dette gir deg muligheten å få god kjennskap til teknikker og CrossFit som treningsform.
Disse timene sette opp på konsultasjonen.


Har du drevet med CrossFit andre plasser får du også en gratis "No Sweat Intro"

 

Treningstid:
Mandag til søndag. For påmelding og timeplan klikk her!
Pris: 649,- per mnd. (549,- student)

Ta kontakt med patrick@bbgym.no for mer informasjon.

Image