Logo

Ernæringsrådgivning

Vi tilbyr ernæringsrådgivning på senteret. Dette er et populært tilbud som passer både for deg som ønsker vektnedgang, deg som ønsker en sunnere hverdag eller deg som ønsker å optimalisere kostholdet ditt i forhold til idrett og prestasjon.

Når det gjelder å styre vekten så er det ikke å komme utenom at det er en ting som er viktigere en trening, og det er kosthold. Uten et balansert og korrekt kosthold kan du trene så mye du vil uten å få resultater. Kostholdet må være tilpasset ditt behov enten du ønsker å gå ned i vekt eller å gå opp.

Mange vil påstå at kostholdet kan utgjøre så mye som 80-90% av en vektnedgang. Tross dette så benytter vi oss av personlige trenere som viser oss hvordan man skal utføre riktig teknikk på knebøy eller løping, mens råd om kosthold får vi fra ukeblader og massemedia som snakker for og mot dietter annen hver dag for å selge mer.

Image

Vår filosofi er at man ikke skal på slankekur eller diett. Vi ønsker å videreformidle sunne kostholdsvaner som man skal kunne leve med resten av livet. Kosthold kan endres, men gjøres det for ekstremt vil det ikke vare i det lange løpet, og mange opplever kortsiktig vektnedgang etterfulgt av vektoppgang, såkalt «jojo slanking». Våre trenere mener at kosthold skal være en del av en sunn livsstil som skal følge deg og familien ut livet.

Så hvordan gjør vi dette?
Ernæringsrådgiver Line Giertsen har en bachelorgrad i ernæringsfysiologi. Hun er utdannet personlig trener, diplomert massør og kostholdsrådgiver fra AFPT (Akademiet For Personlig Trening), i tillegg til en rekker sertifiseringer innen CrossFit og andre anerkjente institusjoner i inn- og utland.

En ernæringsrådgivning starter med en samtale hvor det fokuseres på hvor vi er i dag og hvor vi vil framover i tid. Hva er ditt mål med rådgivningen? Hvordan kan vi sammen nå dette målet på raskest mulig måte? Sammen kommer vi fram til endringer som vil optimalisere ditt kosthold i forhold til de målene vi har satt oss. I etterkant kan man ha oppfølgingssamtaler, videre utvikle nye planer og mål.

Er du interessert i spesielle kosthold? Har du hørt om Paleo kosthold, steinaldermat, lavkarbo, periodisk fasting, flexible dieting eller et av de mange navnene som brukes i dag? Spør og vi svarer :)

Har du fått påvist allergier eller intoleranser? Har du diagnoser som gjør at du må endre kostholdet? Eller er du idrettsutøver eller mosjonist som ønsker å bedre prestasjon i konkurranser eller på trening?

Ta kontakt med Line på line@bbgym.no for mer informasjon.

Priser for kostholdsveiledning fra kr 1500,- for første konsultasjon. Oppfølging samtaler fra kr 500,-

Kostholdsveildninger må avbestilles minst 24 timer før, helgetimer må avbestilles senest fredag kl 16.00. For sen avbestilling belastes med full sats.