Logo

Gratis CrossFit Introtime / nybegynnerkurs


Hver tirsdag er det gratis introtime i CrossFit for de som vil komme i form på en ny og morsom måte!

Dette er den mest effektive treningen du kan prøve i 2017.


Image

Inrotimen er starten på et nybegynnerkurs. Ønsker du fortsette på kurset kan du bli medlem og få kurset gratis. Velger du å ikke bli medlem betaler du bare kursavgiften på 1500 kroner. Kurset er for helt utrente folk som tror de er i dårlig form, (vi vet du har potensialet) og folk som ønsker innføring i crossfit fra grunnen (markløft, knebøy, frivendinger, løping, gymnastiske øvelser m.m). Ingen er i for dårlig form for å delta.

Kurset går over 4 uker fra den datoen du starter og er gratis for medlemmer. Men da må du skrive kontrakt med senteret og du binder deg opp til 6 måneder. Hvis du velger å betale kun for kurset binder du deg ikke til noe etter kurset.

Dette er som sagt et lavterskelkurs, du trenger ikke være i god form. Her trenger du bare et ønske om å prøve noe nytt og utvikle potensialet i deg. Vi har troen på ditt atletiske potensiale.

Våre instruktører er internasjonalt utdannet og godkjent. De er eksperter på funksjonell trening og bevegelsesanalyser med korrigering. Her vil du få oppfølging for å bedre styrke, kondisjon, fleksibilitetsproblemer m.m. Har du en stillesittende jobb som påfører deg belastningslidelser vil den allsidige treningen i CrossFit Bodø være med på å gi deg en bedre livskvalitet. Dette er PT timer i grupper til en vannvittig lavere pris en du må betale for normal PT.

BBGym Bodø er byens ledende gym for funksjonell trening, vi er størst og best på det vi gjør. Senteret har løfteplatformer for olympiske løft, vi har 100m innendørs løpebane med løpedekke. Vi har 36 m med pullupsstenger med ringer, strikk og slynger. I tillegg har vi flere hundre m2 med matteområder for kampsport og annen trening.

Tidspunkt: Tirsdager og torsdager kl 20.00- 21.00
Utstyrs som trengs: Godt humør, treningsklær og rene innesko.

Pris: GRATIS for medlemmer og 1500,- for ikke medlemmer.
Du trenger ikke betale noe på forhånd da første time er gratis!


Image


Ta kontakt med Patrick for mer informasjon på patrick@bbgym.no