Logo

MMA Nybegynneropptak 23-24 februar!

23 februar 2019

MMA er den raskest voksende kampsporten i verden nå. MMA er en hybridsport som tar elementer fra stående kampsporter som kickboksing, boksing, taekwondo og blander det med kampsporter som vanligvis er på bakken slik som bryting og judo.

Helgen 23-24 februar kl. 09-12 kjører vi helgeseminar for nybegynnere!


Image


MMA er en ren konkurranseidrett, men man trenger ikke å konkurrere for å være med på treningene. Pga av variasjonene i hver trening er det en allsidig sport og god mosjon. Siden vi både sparker og slår stående får vi trent både balanse og mobilitet. I tillegg er bryting på bakken god styrketrening. MMA passer like godt for jenter som for gutter.

Image

Tidligere har vi bare tatt inn folk med bakgrunn fra andre kampsporter på MMA , men pga av stor etterspørsel har vi valgt å starte opp et nybegynnerkurs i august. Her kan du komme om du ikke har bakgrunn fra kampsport eller om du har holdt på med noe fra før av. Vi kommer til å dekke det grunnleggende i MMA som stående slag og spark, nedtagninger, posisjonering på bakken og låser på bakken.

Kurset er lagt opp etter den trygge amatørutgaven av MMA som vi trener i Norge, og på kurset vil posisjonering på bakken drilles mye. Samtidig vil det være et interessant og lærerikt kurs både for de som vil begynne med MMA og for de som bare vil utvide kunnskapene sine innen kampsport på siden av sin vanlige stilart.

Instruktør Rune Lind har undervist i MMA siden 1999 og er den instruktøren med lengst erfaring
innen sporten i Bodø!

Kurset koster 990,- for begge dager.
Er du medlem er kurset gratis!
(Du kan melde deg inn i senteret og få kurset gratis når du møter opp den 23 februar)

Påmelding medlemmer og for de som skal bli medlem: patrick@bbgym.no

Velkommen til BBGym MMA trening.

@BBGym Bod AS Pris: 990 NOK